Prokrastination och pengabrännande

Idag har jag skitmycket jag måste plugga. Därför har jag hela förmiddagen, på eget initiativ, dammsugit hela övervåningen och trappan. Vet ni ens hur svårt det är att dammsuga en trappa. Shit.

 

Så för att skjuta upp mitt matteräknande och konfliktanalysskrivade ytterligare ska jag nu ut och springa och senare ska jag och mi padre iväg och köpa (wait for it...) en jobbdator.

 

Alltså okej ska vi alla bara stanna upp i allt vad vi gör och reflektera över vad jag just skrev. Jag ska alltså köpa en jobbdator. En liten och lätt dator som jag kan ha med mig när jag reser upp och ner till sthlm och skåne (istället för min nuvarande 16'' på 2,5kg) med stort minne och stark processor för att redigera film. Inte för att jag kan ett sheisse om processorer och RAM-minnen, men detta kan vara det mest yrkesprofessionella jag gjort hittills i livet.

 

Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och springa bort ångesten över hur mycket pengar som kommer försvinna från mitt bankkonto idag. Hejdå.Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Köp en MacBook Air! Den är kanske lite dyr men väger bara ett kilo! :)


Postat av: Corinne 2013-04-28 12:57:00 [svara]
Vilken plats ligger du på devotes mest berömda bloggar eller vad man säger? Borde inte du vara etta? Du är grym!


Postat av: Clara fan 2013-04-28 14:43:57 [svara]
du börjar bli ett riktigt proffs nu ju! :O


Postat av: Marica 2013-04-28 15:46:38 [svara]
Hej hanna! :D Tänkte bara berätta att vi är fem medieelever som håller på med en kampanj. Den heter "berätta för hundra andra", och samarbetar med dont drink and drive. Vi har gjort en video och vi tänkte, som i ett gott syfte om du skulle vilja hjälpa oss att sprida filmen? Det hade vart jättesnällt! Kramar från oss! http://www.youtube.com/watch?v=2U4D7L5Scdg


Postat av: olivia 2013-04-29 12:09:59 [svara]
Svar till olivia:
Oj förlåt, skrev Hanna, menade såklart clara! ;)


Postat av: olivia 2013-04-29 12:11:46 [svara]

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmar Veckans outfits Martina möter: Annie Ericson
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://596975.devote.se